+316 202 151 68

BOEK NU
BLOG | Nieuws | Content

5 leuke vragen aan Beau

Om Beau te verwelkomen en voor te stellen aan u, geeft Beau antwoord op 5 leuke vragen die u wellicht wilt lezen om haar iets beter te leren kennen!

Wie is jouw celebrity crush?

Ryan Reynolds. Ik vind hem een geniale en grappige acteur en bovendien is hij zeer sexy en slim!

Wat is iets wat jij kunt, maar de meeste mensen niet kunnen?

Ik ben een echte (weliswaar zelfbenoemde) pro in Mario Kart. Laat die tactische wissels, perfect gemikte groene schildjes en oneindige blauwe slip bij Baby-Park maar aan mij over. Ik win zonder enige moeite.

Hoe beschrijf je jouw humor?

Mijn eigen humor komt vaak neer op goed getimede en lichtelijk bijdehante opmerkingen. Maar de leukste grappen komen toch echt voort uit mensen hun eigen verhalen, het beste uit eerste hand verteld.

Waar ben je bang voor?

Ik ben bang voor water waar ik niet ver in kan kijken of waarin ik de bodem niet kan zien. Als ik niet kan zien waar ik zwem, ga ik het liefst direct de kant/boot weer op. Wel typisch, want één van mijn favoriete bezigheden op vakantie is snorkelen! Lastige combinatie dus.

Welke dingen staan absoluut nog op jouw bucketlist?

Natuurlijk the usual adrenalinekicks: skydiven, bungeejumpen, duiken etc. Wat ik ook erg graag zou willen doen is met een zeilboot de Noord-Atlantische Oceaan oversteken. Ik heb momenteel zo goed als 0 zeilervaring, dus hiervoor zal ik toch echt een aantal lessen voor moeten volgen! Een hele andere activiteit op mijn bucketlist is acteren in een bioscoopfilm. Voor mijn acteerskills kan ik ook nog wel wat hulp gebruiken, maar het lijkt me zo gaaf om dit een keer te mogen doen!

Tot zo ver deze vragen aan Beau. Heeft u nog meer vragen voor Beau? Neem contact met ons op om een speciale date in te plannen!

+316 202 151 68

+316 202 151 68

BOEK NU
Wij zijn bereikbaar van dinsdag tot en met zaterdag van 14:00 tot 00:00. +316 202 151 68