+316 202 151 68

BOEK NU

BLOG | Nieuws | Content

5 leuke vragen aan Ryan

Vanwege de huidige coronamaatregelen mogen wij momenteel helaas geen boekingen aannemen. Omdat we sinds kort online staan en we u alvast wat meer informatie willen verlenen, geeft gigolo Ryan in deze blog antwoord op 5 leuke en verassende vragen. Leer Ryan ietwat beter kennen en bekijk zijn antwoorden.

Als jij een dier zou zijn, welk dier zou je dan zijn?

Ik zou een wolf willen zijn. Een krachtige slimme jager met een sterk groepsgevoel en die tevens zeer loyaal is naar zijn familie.

Wat is jouw levensmoto?

‘Heb plezier in alles wat je doet.’

Waar zou je nog eens naartoe op vakantie willen?

Ik zou nog eens naar Canada willen reizen om de wildernis in te trekken. Genieten van de natuur en de uitgestrektheid.

Met welke bekende Nederlander zou je wel een weekje willen ruilen?

Als ik moet kiezen met wie ik een week van mijn leven zou willen ruilen komt er niemand in mij op, omdat ik blij ben met mijn eigen leven! Wellicht klinkt dit cliché, maar Ryan is hier zeer van overtuigd en meent het dan ook serieus.

Wat is jouw lievelingskleur?

Mijn lievelingskleur is lila.

Tot zo ver deze vragen aan Ryan. Heeft u nog meer vragen voor Ryan? Neem contact met ons op om alvast een toekomstige date te plannen!

+316 202 151 68

+316 202 151 68

BOEK NU

Wij zijn bereikbaar van dinsdag tot en met zaterdag van 14:00 tot 00:00.

+316 202 151 68